Komende concerten

Jubileumjaar! In 2021 bestaat het Utrechts Vocaal Ensemble 75 jaar.

Niemand van de huidige zangers heeft de oprichting meegemaakt, we waren nog niet eens geboren (hoewel het voor twee van onze zangers niet veel scheelt), maar dat verhindert ons niet er een feestje van te maken!
Dat feestje gaan we echter pas in 2022 vieren. Want 2021 werd een beetje coronagrijs… Allemaal feestelijke uitvoeringen die niet doorgingen of niet doorgaan.
Maar zonder optimisme vaart niemand wel, en wij houden ervan om concerten voor te bereiden en uit te voeren. We gingen er ervan uit dat we zo vanaf mei-juni wel degelijk weer konden repeteren – en dat gebeurde. Daarom geven we in 2021 wél een concert:

zondag 26 september, 14.00, Utrecht, Vocale Odyssee, Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan 1. Toegang 15,-, € 12,- voor jongeren t/m 16 jaar, studenten, CJP- en U-pas-houders. Bestellen kan al: hier. T.z.t. komt hier meer info.

Het programma bestaat uit een mix van oude en recente muziek. Onder meer werk van Edvard Grieg, Claudio Monteverdi, Heinrich Schütz, Urmas Sisalk, Lasse Thoresen en een première, opnieuw van Jeroen Spitteler, op tekst van Rainer Maria Rilke.

 

19 februari: concert Titel n.n.b.. Wilp, Oude Dorpskerk.

20 februari: concert Titel n.n.b.. Utrecht, locatie en tijd n.n.b.

27-31 juli: Leading Voices incl. Utrecht Zingt. Vermoedelijk ook incl. concert door ons.

6 en 12 november: Jubileumconcerten met orkest, eerst in Xaverius, Amersfoort, daarna Nicolaikerk, Utrecht. Nadere info t.z.t.

Nieuws over onze concerten ontvangen? Dat kan. Stuur een bericht naar info@utrechtsvocaalensemble.nl.

Verder:
– bestaat Utrecht in 2022 900 jaar
– en organiseert Zimihc in juli 2022 Utrecht Zingt festival Leading Voices.

Schuiven naar boven