Wat deden we

De concerten van 14 maart in Wilp en 20 maart in de Pieterskerk te Utrecht moesten helaas afgelast worden wegens het corona-virus. Met enig optimisme stelden we ze in overleg met de locaties uit tot 20 en 21 juni. Dat ging echter ook niet door. Het ontbrak ons aan repetitietijd om goede uitvoeringen te bieden.

Heavenly Signals was een bijna geheel Engelstalig passieprogramma met koormuziek uit de 20e en 21e eeuw. In deze deels bekende en deels onbekende composities klinken eeuwenoude teksten. Hedendaagse componisten zoals Howells (Requiem), Sanders (The Reproaches), Macmillan (Strathclyde Motets) en Pärt (Triodion) hebben ieder op eigen wijze iets nieuws toegevoegd aan een lange traditie.
Howells’ Requiem wordt verwerkt in een volgend programma. Wellicht andere stukken ook.

Kopers van toegangsbewijzen hebben inmiddels bericht gekregen over retourbetaling toegangsbewijzen.
Let op, wie geen retourbetaling aanvroeg heeft met deze toegangsbewijzen ook toegang tot de optredens van 25 oktober (Rheden) en 12 maart (Utrecht).

♫ ♫ ♫

In september zou het UVE ijs & corona dienende enkele dagen op bezoek gaan bij het Madrigalchor Weimar, mét optreden. Helaas gaat dit bezoek wegens het virus niet door.

Zie verder Komende concerten!

Voor 2019, zie hier. Voor 2018 hier. Enz.

Schuiven naar boven