Komende concerten

Jubileumjaar! In 2021 bestaat het Utrechts Vocaal Ensemble 75 jaar.
Niemand van de huidige zangers heeft de oprichting meegemaakt, we waren nog niet eens geboren (hoewel het voor twee van onze zangers niet veel scheelt), maar dat verhindert ons niet er een feestje van te maken! (Voor zover de ontwikkelingen rond het recente coronavirus dat toelaten.)

– Op 24 januari was dít de bedoeling: tweemaal een concert voor kinderen, Leidsche Rijn, Utrecht, maar wegens coronamaatregelen gaat dit niet door.

12 maart was dít de bedoeling: een duoconcert met kwartet Capella Sacelli. Wegens coronamaatregelen gaat dit niet door, we hebben te weinig tijd voor de voorbereiding.

6 juni concert met o.a. werk uit eigen gelederen. De bedoeling was twee jubileumconcerten, maar de tijd ontbreekt ons om een goed programma te presenteren.

7 en 13 november de uitvoering van Songs from the Abyss van Jeroen Spitteler (première) en de Saint Nicolas Cantata van Benjamin Britten.
T.z.t. meer informatie.

Mochten we in 2021 nog last hebben van het nieuwe corona-virus of van door overheden passend geachte maatregelen in verband met dat virus: we zullen steeds de dan geldende richtlijnen in acht nemen.

Bericht per e-mail ontvangen? Dat kan. Stuur een bericht naar info@utrechtsvocaalensemble.nl.

Ja, dat komt nog…

Verder:
– bestaat Utrecht dan 900 jaar
– en organiseert Zimihc in juli 2022 Utrecht Zingt festival Leading Voices

Schuiven naar boven